Retretten – Rusomsorg i praksis by Rita Nilsen

Retretten – Rusomsorg i praksis

By Rita Nilsen

  • Release Date: 2015-05-26
  • Genre: Self Help
Download Now
The file download will begin after you complete the registration. Downloader's Terms of Service | DMCA

Description

Dette er en bok om håp. Alle kjenner noen med et rusproblem, men de færreste vet hvordan de skal forholde seg til et medmenneskes rusproblem. Retretten gjør det vi alle innerst inne vet at vi burde gjøre; vi gjør noe med rusmiddelbrukerens behov, på hans egne premisser. Vi ser henne med respekt, vi gir oss ikke og ser igjen. Vi står der fortsatt når hun vakler, og når han faller.
Retrettens medarbeidere har egne, dyrekjøpte ruserfaringer. Vi har vært der selv, vi har erfaringskompetansen. I tillegg har vi faglig tyngde. Dette er to avgjørende komponenter for evnen til ekte innlevelse. Og dette er den viktigste årsaken til at Retretten virker, slik forskningsinstituttet IRIS har dokumentert.
Retretten trenger engasjement og støttespillere for å gjøre jobben vår og hjelpe flere. I denne boken byr vi på vår innsikt i rus og rusbehandling. Vi forteller hva vi gjør, hvordan vi hjelper mennesker som sliter med avhengighet til å mestre sin hverdag. Våre fremste forskere byr på sin kunnskap. Ikke minst deler rusmiddelmisbrukerne selv sine historier, fra der de var – til der de er i dag. Retrettens motto er: “Det handler ikke om å slutte å ruse seg, men om å få en mulighet til å slippe.”

Reviews

  • Innspirerende

    5
    By Dahlia05
    Knallgod bok om det overleve "alt" Takk,,,,,,,,

keyboard_arrow_up