Parfymehagen by Kate Lord Brown

Parfymehagen

By Kate Lord Brown

  • Release Date: 2013-06-10
  • Genre: Fiction & Literature
Score: 4.5
4.5
From 7 Ratings
Download Now
The file download will begin after you complete the registration. Downloader's Terms of Service | DMCA

Description

I en landsby i fjellene i Valencia ligger en glemt villa og vokter sine hemmeligheter. De hvitkalkede veggene har forvitret, og den en gang så vakre hagen er et gjengrodd villnis. Det er nøklene til denne gamle villaen og en bunke med brev Emma Temple arver da moren dør. 
Da Emma blir sveket av mannen hun elsker, forlater hun jobben som Londons ledende parfymemaker og flytter til Valencia. Villa de Valle viser seg å være det perfekte tilfluktssted. Huset ligger midt i en frodig hage med velduftende aromaer av ukjente og eksotiske dufter. Dette er stedet Emma kan starte på nytt og fortsette å gjøre det hun elsker, nemlig å skape vidunderlig duftende parfyme.
Gradvis gir villaen slipp på hemmelighetene som sitter i de gamle veggene. Emma blir dratt inn i en dramatisk historie om idealisme, tapt kjærlighet og familier splittet av krig. Sakte går det opp for Emma at ingenting er slik hun trodde det var. Jo dypere hun graver i historien, desto tydeligere blir det for Emma hvorfor nettopp denne villaen var så viktig for moren hennes.Parfymehagen er en praktfull historie der fortid og nåtid er mesterlig flettet sammen i en

Reviews

  • Vidunderlig og sanselig!

    5
    By bertit
    Skal du lese en eneste bok denne sommeren, så velg denne. Garantert leselykke!

keyboard_arrow_up