Karma by Jørgen Jæger

Karma

By Jørgen Jæger

 • Release Date: 2013-04-02
 • Genre: Crime & Thrillers
Score: 4.5
4.5
From 50 Ratings
Download Now
The file download will begin after you complete the registration. Downloader's Terms of Service | DMCA

Description

En mann forsøker å ta livet av seg på Korsneset i Bergen, men en turgåer griper inn. Da politiet ankommer, er mannen død og turgåeren sporløst forsvunnet. It-medarbeider Sebastian Maddox blir funnet død i en bakgård. Det avdekkes uregelmessigheter i etterforskningen, og lensmann Ole Vik blir bedt om å gjennomgå saken på nytt. Etter hvert trer konturene av en kynisk bakmann frem - en mann som hensynsløst dreper enhver som står i veien for ham. Mannen kaller seg Karma, og Ole Vik har bare noen få timer til å finne ut hvem han er. Dette er den femte frittstående boken om lensmann Ole Vik.

Reviews

 • Utruleg spennande!!!

  5
  By TNT 77
  Nok eingong blir eg fengsla og dratt rett inn i plottet! Action frå første side! Tusen hjerteleg takk for nok ein spennande reise i lag med lensmann Ole og Hope!!
 • Karma

  5
  By Ann-Karin G S
  Utrolig spennende fra første side. Lettlest uten alt for lange avhandlinger. Absolutt en innertier. Råskapen vet vi eksisterer, det samme med utnyttelsen av mennesker i sårbare situasjoner. Forfatteren har skrevet meget virkelighetsnært. Liker forfatterens fortellingsevne meget godt.

keyboard_arrow_up