Massemorderens private eposter by Kjetil Stormark

Massemorderens private eposter

By Kjetil Stormark

  • Release Date: 2012-10-16
  • Genre: Politics & Current Affairs
Score: 3
3
From 5 Ratings
Download Now
The file download will begin after you complete the registration. Downloader's Terms of Service | DMCA

Description

Dette er en rystende dokumentarbok om Anders Behring Breiviks forberedelser til terrorangrepene 22. juli 2011 slik de fremstår gjennom massemorderens private e-postkorrespondanse.
Boken inneholder hittil upublisert materiale, som viser hvordan Anders Behring Breivik fremstod og kommuniserte i tiden før terrorangrepene. Forfatteren har hatt tilgang til mer enn 7 000 av massemorderens private e-poster – et materiale som aldri var tenkt for publisering. Boken bringer også fyldige utdrag av meldinger Breivik mottok i timene etter at det ble kjent at det var han som var ansvarlig for terrorbomben i Oslo, og nedslaktingen av uskyldige ungdommer på AUFs sommerleir på Utøya. Meldingene er preget av mye sjokk og hat, men inneholder også støtte og tilgivelse.
Førstehåndsmaterialet presentert i denne boken gir leseren selv en mulighet til å selvstendig vurdere Breiviks tilregnelighet.
Forfatteren er den anerkjente journalisten Kjetil Stormark som har opplevd gjerningsmannen gjennom 10 uker i retten. Han har tidligere gitt ut boken «Da terroren rammet Norge. 189 minutter som rystet verden».

Reviews

  • Breiviks bok

    1
    By Hugooslo
    Han er en politisk attentatmann som ser hvilken farlig retning arbeiderpartiets politikk tar om en totalt profittbasert, lønningsorientert, selvdestruktiv innvandringspolitikk og som person ikke er kneblet av samfunnets hjernevask fra våre såkalt folkevalgte. Generaler, næringlivsledere og høytstående politikere er skyldig i mere grufulle ting på et mye svakere grunnlag en denne martyren som heldigvis vekker mange av oss fra det vi var redde for, at flesteparten av det etnisk norske folk ikke er i den grad politiske analfabeter slik vi fryktet. Kampen fortsetter i det skjulte...omtalen er godkjent som passende.

keyboard_arrow_up