Pappas prinsesse by Sigrid Beate Edvardsen

Pappas prinsesse

By Sigrid Beate Edvardsen

 • Release Date: 2012-06-01
 • Genre: Biography
Score: 3.5
3.5
From 106 Ratings
Download Now
The file download will begin after you complete the registration. Downloader's Terms of Service | DMCA

Description

Pappa misbrukte meg fra jeg var seks år gammel til jeg var langt opp i tenårene. Jeg tror ikke han gjorde det av ondskap, jeg tror ikke han gjorde det for å ødelegge meg. Men det var det han gjorde. Ødela meg for resten av livet. Jeg husker at han tok meg med i stallen. Jeg husker han kom inn på rommet mitt. Jeg vet ikke hvor mange ganger det skjedde. Jeg vet bare at det gjorde vondt. Og at det fortsatt gjør vondt.

Jeg husker ikke detaljer, vet ikke helt hvordan det gikk til, men jeg skulle senere være med da pappa ble drept med kniv. Jeg hadde en fire år gammel sønn da jeg skal ha angrepet pappa med kniv. Jeg ble arrestert. Jeg ble dømt. Jeg satt i fengsel i mange år. Og i fengsel fikk jeg enda en sønn.

I dag bor jeg i et hus i skogkanten. Jeg bor her med mine to sønner. Vi har seks katter og en rottweiler. I et stabbur på tunet bor mamma. Hun stikker innom flere ganger om dagen. Hun er relativt sprek, opptatt av barnebarna sine. Jeg går lange turer hver dag. Til fots eller på ski. I forrige uke så jeg gaupespor.

Reviews

 • Skuffende

  1
  By Saga 1
  En utrolig gripende historie, dessverre kommer den til kort når skrivemåten er noe amatørmessig. Sitter igjen med en følelse av å ikke komme inn på forfatteren og den engasjerer på langt nær slik en forvente og den fortjener.
 • Helt okey, verdt å lese.

  3
  By Aslidso
  Virker veldig omfattende fra start, men sluttet så brått at jeg synes det var en dårlig slutt. Mye fokus på tragedie, startet såvidt med det gode hun opplevde i ettertid, så plutselig var det stopp.
 • Veldig bra

  5
  By Vippsi1
  Veldig bra bok, vanskelig å legge fra seg. Virkelig verdt å lese, bra at slike tema får komme fram i lyset.
 • Knallbra!

  5
  By Daggi Tjøtta
  Ei god bok som får tanker til å fly. Boka er lett og leve seg inn i, og vanskelig og og komme ut av. Anbefales!
 • Pappas prinsesse

  4
  By Jogi1973
  En bok som er verdt å lese
 • Wow

  5
  By E.hardy
  En fantastisk bok.
 • Pappas prinsesse

  5
  By Gaffelogvaffel
  Synes Sigrid Beate er ei dame som tør å ta ansvar for sine handlinger selv om det er tvil om hvem som hadde kniven. Jeg synes forøvrig at det er en skam at helsevesenet ikke har større kompetanse på hvilke senskader en får av å bli utsatt for seksuelle overgrep. Jeg håper samfunnet ser nytten av å bruke oss som har overlevd overgrep og greier å romme og gi av historien vår. Sammen kan vi skape en vei som blir lettere for de som vokser opp med mørke hemmeligheter. Anbefaler alle å lese boka. Hva vil du gjøre om du mistenker at et barn blir utsatt for kriminelle handlinger som seksuelle overgrep og omsorgssvikt? Har kommunen din en handlingsplan mot seksuelle overgrep? Hvorfor er det den som er blitt påført syke handlinger i barndommen som blir bærer av ansvaret? Hva kan vi sammen gjøre for å ta ansvar for hverandre? Som voksne har vi et ansvar for vårehandlinger uansett bakgrunn det var jo det vi ønsket at voksne skulle ta da vi var barn. Vi er etterhvert flere som har opplevd seksuelle overgrep og har evnet å gjøre om "gråstein" til GULL. Vi kan bruke denne unike kompetansen ut til samfunnet og det er opp til forskjellige instanser å bruke vår erfaring. Ønsker alt vell for denne familien framover og håper eldstemann blir frisk. Tina

keyboard_arrow_up