Den siste dansen by Jan Mehlum

Den siste dansen

By Jan Mehlum

  • Release Date: 2012-06-01
  • Genre: Crime & Thrillers
Score: 4
4
From 18 Ratings
Download Now
The file download will begin after you complete the registration. Downloader's Terms of Service | DMCA

Description

En natt plukker advokat Svend Foyn opp fire unge haikere på E-18. Dagen etter er en cd-boks borte fra bilen. Ett år senere blir han kontaktet av moren til en av haikerne. Hun har funnet Foyns cd-boks, men datteren hennes, Sara, snart tjue, er forsvunnet. En etter en blir haikerne rammet av tragedier. Snart befinner Foyn seg midt i et dødelig drama med spor som fører i mange retninger. Men hver gang en forklaring synes nær, blir de som vet noe plutselig tause – noen av dem for alltid. 
Den siste dansen er en intens krim fra narkotikamiljøet: Om de som går til grunne i avhengighet og kriminalitet – og om nære slektninger som står hjelpeløse og ser på. Det er en svart beretning om kjærlighet, svik og pengebegjær, om stoffmisbruk og et forståelig behov for å ta loven i egne hender. 
Den siste dansen er en frittstående fortelling og den sjette boka i serien om Svend Foyn fra Rivertonprisvinner Jan Mehlum. Kritikerroste Jan Mehlum er en av landets fremste kriminalforfattere og har blant annet vunnet Rivertonprisen for beste norske kriminalroman.

keyboard_arrow_up