Kunsten å lese tanker by Henrik Fexeus

Kunsten å lese tanker

By Henrik Fexeus

  • Release Date: 2012-04-19
  • Genre: Psychology
Score: 3.5
3.5
From 32 Ratings
Download Now
The file download will begin after you complete the registration. Downloader's Terms of Service | DMCA

Description

Kunsten å lese tanker inneholder alt du trenger å vite for å bli ekspert på å lese dine medmennesker. Med ferdigheter innen ikke-verbal kommunikasjon, kroppsspråk og psykologisk påvirkning kan vi avsløre hva et menneske tenker og føler – for så i neste omgang påvirke denne personens tanker og meninger i den retningen vi vil.
Henrik Fexeus lanserer her en ny, praktisk betydning av ordet tankelesning. Du har nytte av det i hverdagen din, i jobbintervjuer, på den første daten, når du vil presentere et forslag hos sjefen – i alle sammenhenger der du ønsker å påvirke og å få gjennom ideer.
Holdning, tonefall, tempo, blikk og håndbevegelser forteller alltid noe om hva et menneske føler. Ikke sjelden går det på tvers av budskapet som uttrykkes i ord. Her får vi verktøyet til å avkode disse skjulte budskapene.
De siste årene har Henrik Fexeus både moret, provosert og underholdt tusenvis av mennesker med showet Mind Melt og forelesningen Kunsten å lese tanker, om ikke-verbal kommunikasjon i hverdagen.
I dag er han en ettertraktet foreleser. Som psykologisk manipulator og tankeleser er han også en unik underholder.
Henrik har fått høre at han kan være farlig, noe han benekter på det sterkeste. I stedet beskriver han seg selv som en hyggelig og avslappet fyr som er glad i mennesker. Spesielt de som gjør som han vil.

Reviews

  • Anbefaler jeg deg boken?

    5
    By Jali999
    Veldig spennende og utrolig lærerik bok. Dette er en av få bøker som sier "Gjør dette, det vil funke og samtidig hjelpe deg" og det faktisk funker og hjelper en å bli bedre. Både venner, familie og kollegaer begynte kun etter jeg hadde kommet til side 40 å lure på hvordan jeg visste hva de tenkte og følte. Men det som interesserer meg mest er hvordan man begynner å legge merke til utrolig mye rundt en selv og andre mennesker som man aldri ville lagt merke til med mindre andre hadde gjort deg oppmerksom på det. Konklusjonen er at denne boken anbefales til ALLE, for du kommer til å dra nytte av den i alle omgivelser.

keyboard_arrow_up