Saras nøkkel by Tatiana de Rosnay

Saras nøkkel

By Tatiana de Rosnay

 • Release Date: 2012-02-06
 • Genre: Fiction & Literature
Score: 4
4
From 66 Ratings
Download Now
The file download will begin after you complete the registration. Downloader's Terms of Service | DMCA

Description

I Paris 1942 låser en 10 år gammel livredd jente lillebroren inne i et skap like før det franske politiet henter den jødiske familien. Hun tror han er trygg der, og at hun snart kommer tilbake …

60 år senere skal journalisten Julia Jarmond skrive en artikkel om denne svarte dagen i Frankrikes historie. Mens hun gjør research, snubler hun over Saras historie, en historie som tvinger henne til å stille spørsmål ved sitt eget liv.

Saras nøkkel har blitt en gripende film med Kristin Scott-Thomas i hovedrollen.

Tatiana de Rosnay har engelsk, russisk og fransk bakgrunn og bor i dag i Paris. Hun har jobbet som redaktør for Vanity Fair og som journalist for Elle.

Reviews

 • Den er helt fantastisk!

  4
  By Maren Flø
  Hele boken fikk meg til å glemme hele verden rundt meg. Den er en veldig bra handling og for deg virkelig til å tenke en tank eller to på hvordan ting faktisk var før. Må gi litt trekk fordi den er veldig vanskelig å sette seg inn i på begynnelsen. De bytter mellom år og tid. Men virkelig verdt å lese :)
 • Huff!

  1
  By Karmiline135
  Dette er den verste boken jeg har lest! Språket er fryktelig, handlingen klisjefylt og så åpenbare at du ligger flere kapittelet forran hovedpersonen! Halvveis la jeg fra meg boken, jeg orket rett og slett ikke mer! Ikke kast bort tid på å lese denne boken! Les heller god litteratur ;)

keyboard_arrow_up