Huset av støv og drømmer by Brenda Reid

Huset av støv og drømmer

By Brenda Reid

  • Release Date: 2012-02-10
  • Genre: Fiction & Literature
Score: 4
4
From 6 Ratings
Download Now
The file download will begin after you complete the registration. Downloader's Terms of Service | DMCA

Description

Hellas 1936 
En ung britisk diplomat og kona hans er stasjonert i Athen. Hugh elsker tilværelsen, men den livlige og ukonvensjonelle kona, Heavenly, har problemer med å tilpasse seg strømmen av endeløse selskaper og annen selskapelighet. Da Hugh blir sendt for å løse et problem på Kreta, bor de i det forfalne huset, som har vært i hans families eie i generasjoner. Heavenly forelsker seg helt i stedet og folket, og blir igjen når Hugh vender tilbake til pliktene. Mens hun jobber med å pusse opp det falleferdige huset, etablerer Heavenly et nært og sterkt vennskap med Anthi, en ung landsbykvinne, og Kristos, den kjekke og karismatiske, unge håndverkeren. Men krigens mørke skyer er underveis, og øya skal snart bli en smeltedigel av vold og blodsutgytelser. For Heavenly, vennene og familien hennes, kommer det til å bli den største prøvelsen de noen gang har opplevd.

Brenda Reid arbeidet som prisbelønnet manuskriptredaktør i BBC før hun overtok ledelsen av dramaavdelingen i Anglia Television, der hun blant annet arbeidet med Rose Tremain, Alan Bennet, Jilly Cooper, P.D. James, Fay Weldon og Lynda La Plante.
Hun var også produksjonsleder for den populære og kritikerroste serien Ballykissangel. Nå deler hun tiden mellom Wales, barnas hus i London, og Kreta.

keyboard_arrow_up