Drageløperen by Khaled Hosseini

Drageløperen

By Khaled Hosseini

 • Release Date: 2011-09-16
 • Genre: Fiction & Literature
Score: 4.5
4.5
From 26 Ratings
Download Now
The file download will begin after you complete the registration. Downloader's Terms of Service | DMCA

Description

En rørende og storslagen fortelling om vennskap og svik, fedre og sønner, hemmeligheter, hven og kjærlighet. 
Khaled Hosseinis debutroman, Drageløperen, har blitt en internasjonal bestselger, utgitt i hele 48 land! Hans andre roman, Tusen strålende soler, er til nå (april 2010) utgitt i 40 land.

Reviews

 • Nokså sjedelig

  5
  By Øystein Meling
  Jeg synes denne boka var ikke så spendene og litt vanskelig tekst.Jeg har jo bare lest 2 og et halvt kapittel.jeg vile egentlig ikke lese denne boka men jeg glømte boka på skolen så då bare lastet jeg ned den her på iBoks (lastet ned utdraget) Men dette er sikkert en god bok som mange vil finne glede,det vile det sikkert vært for meg også men jeg er jo 12år da.Dette er en god bok men ikke helt for meg og sikkert andere på min alder også. Men jeg gir den 5 stjerner den er sikkert god ;) Men nå må jeg sove klokka er jo nå når jeg skrev dette 23:15 så håper du har kost deg med denne anmelelsen.jeg har jo ikke skrevet dette som jeg har lært på skolen men det får gå jeg lærer det sikker når jeg blir voksen som du som leser dette nå er Har lite strøm på iPad så... jeg vet ikke gå å sjøp noe fint til nar a dine eller barne barna dinedet hadde jeg blit glad for :D
 • Nydelig bok

  5
  By Fire eel
  Tror dette er den beste boka jeg har lest (ved siden av Papillon). Utrolig tankevekkende og fantastisk vakker. Den er også filmatisert. Anbefales på det sterkeste!

keyboard_arrow_up