Fredsmekleren by Ørjan N. Karlsson

Fredsmekleren

By Ørjan N. Karlsson

 • Release Date: 2011-09-16
 • Genre: Crime & Thrillers
Score: 4
4
From 58 Ratings
Download Now
The file download will begin after you complete the registration. Downloader's Terms of Service | DMCA

Description

Sverre Fevang, Norges karismatiske utenriksminister, har lyktes med det ingen trodde var mulig: å mekle frem en ny fredsavtale mellom Israel og palestinerne. Nå gjenstår bare et siste, topphemmelig møte i den egyptiske kystbyen Sharm el Sheikh før avtalen kan undertegnes.
Men ikke alle ønsker fred. Raskt utvikler den diplomatiske triumfen seg til et mareritt hvor skillelinjen mellom venn og fiende tilsløres.
Løytnant Frank Halvorsen er ansvarlig for utenriksministerens sikkerhet og havner midt i begivenhetenes sentrum. Plutselig er et knippe norske spesialsoldater alt som står mellom Sverre Fevang og en fullstendig hensynsløs fiende. Og i faraoenes land er ingenting som det virker ...
En nervepirrende thriller farlig tett opp til norsk virkelighet.
Ny utgave med bonusmateriale. Få en smakebit på den intense, actionpregede handlingen i romanene 'Huset mellom natt og dag' og 'Speilets bakside.' Denne utgaven inneholder to frittstående kapitler fra disse bøkenes univers.

Reviews

 • Fredsmegleren

  1
  By Krimlesehest
  En kjedelig og uengasjerende bok med dvelende, uendelige og unødvendige beskrivelser. Få partier med spenning, mest fyll for å få laget lang nok bok. Ga meg etter 190 sider, da orket jeg ikke mer. Kanskje den tar seg opp, men etter en tredjedel venter jeg å bli interessert i storyen. Samme som Goliat. Ble ikke ferdig med den heller
 • Veeeldig bra!

  5
  By Jghole
  Dette er 2. Boken jeg leser av Ørjan Karlsson. Spenning fra ende til annen. Her er min nye favorittforfatter!
 • Veldig bra bok!!

  5
  By 14 Bringsjord
  Veldig bra bok!!

keyboard_arrow_up