Sharba by Ørjan N. Karlsson

Sharba

By Ørjan N. Karlsson

  • Release Date: 2011-09-16
  • Genre: Mysteries & Thrillers
Download Now
The file download will begin after you complete the registration. Downloader's Terms of Service | DMCA

Description

Kabul 1996. Taliban invaderer byen. Sammen med moren klarer ti år gamle Sharba å flykte til Norge. Sharbas far unnslipper ikke krigens redsler. Han blir tatt til fange og drept av Zalim Akhbar, kjent som Slakteren fra Kabul.
19 år gammel verver Sharba seg til det norske Forsvaret. Tre år senere returnerer hun til Afghanistan som etterretningsoffiser og tolk for den norske ISAF-styrken. I hennes hjerte brenner ønsket om hevn over farens drapsmann.
En datter vender tilbake til et land revet i stykker av krig. Det blir en kamp på liv og død med store politiske konsekvenser i Norge.
Etter den kritikerroste thrilleren ”Goliat”, er Ørjan N. Karlsson klar med et nytt, realistisk drama. Møt igjen elitesoldatene Frank Halvorsen og Bjørn Gravdal sammen med forsvarets modigst tolk: Sharba Hachemi.
Ny utgave med bonusmateriale. Få en smakebit på den intense, actionpregede handlingen i romanene 'Huset mellom natt og dag' og 'Speilets bakside.' Denne utgaven inneholder to frittstående kapitler fra disse bøkenes univers.

keyboard_arrow_up