Señor Peregrino by Cecilia Samartin

Señor Peregrino

By Cecilia Samartin

  • Release Date: 2011-09-16
  • Genre: Fiction & Literature
Score: 4.5
4.5
From 20 Ratings
Download Now
The file download will begin after you complete the registration. Downloader's Terms of Service | DMCA

Description

Hvorfor kastet barna stein på meg, mamma?
Den helgenaktige Lorena får datteren Jamilet etter en voldtekt. Jamilet er en usedvanlig vakker jente i en støvete mexicansk landsby. Men under klærne skjuler hun et grotesk fødselsmerke som dekker det meste av nakken, ryggen og baksiden av leggene hennes. Det er som om hun har sittet i djevelens hånd.
Med håp om å bli som alle andre flykter Jamilet til USA. På et psykiatrisk sykehus får hun jobb med å passe på én eneste pasient, en eldre mann som kaller seg Señor Peregrino. Han forteller historien om sin pilegrimsvandring til Santiago de Compostella. Det forandrer Jamilets liv.
“Señor Peregrino” er en poetisk og overraskende roman om aldri å miste troen på kjærligheten. Om å våge å leve på den skjøre linjen mellom fantasi og virkelighet. Når du har lest boken vil sjelen din være fylt med duften av søt chili.
Natalie Normann har oversatt “Señor Peregrino”. Hun har tidligere skrevet romanene “Englefisken”, “Under den hvite bro” og “I svastikaens skygge”.
“Teknisk sett er dette en tilnærmet perfekt roman. Den har en medrivende dramaturgi, nyansert menneskeskildring og et presist og variert språk. Señor Peregrino er med sin spennende handling, sine fargerike karakterer og sitt lettleste språk en potensiell bestselger.”
Fra forlagskonsulentens uttalelse.

keyboard_arrow_up