99 spørsmål om islam by Jan Hjärpe

99 spørsmål om islam

By Jan Hjärpe

  • Release Date: 2011-11-20
  • Genre: Islam
Download Now
The file download will begin after you complete the registration. Downloader's Terms of Service | DMCA

Description

Hva sier Koranen om sløret? Hva menes med sharia? Hva har selvmordsattentater med religion å gjøre? Hvordan forholder islam seg til andre religioner? Tillater islam flerkoneri?
Dette og mye annet gir boka 99 spørsmål om islam svar på. Den gir også svar på hva en imam, mullah og ayatollah er og hvilken stilling de har innenfor islam. Andre områder som avstraffelse og dødsstraff, høytider og skikker, forholdet til alkohol, medisin, familieliv og ekteskap forklares i boka. Her får du nyanserte svar på det du måtte lure på om islam.
«Boken er et godt supplement til dagens syn på islam og muslimer. Den er en god kilde for alle som lurer på hva islam er og en sunn konfrontasjon for muslimer som bør og vil lære mer om selvbildet sett utenfra.»
Tidsskrift for Den norske legeforening
Jan Hjärpe er professor i islamologi ved universitetet i Lund og leder avdelingen for religionshistoriske emner. Han har skrevet en rekke artikler og bøker relatert til islam og har også opptrådt som sakkyndig i flere sammenhenger – både i og utenfor Sverige.

keyboard_arrow_up