Vi som elsket Jesus – og fortsatt gjør det by Sten Sørensen

Vi som elsket Jesus – og fortsatt gjør det

By Sten Sørensen

  • Release Date: 2011-07-20
  • Genre: Christianity
Download Now
The file download will begin after you complete the registration. Downloader's Terms of Service | DMCA

Description

Å være menneske er ikke alltid lett, for problemer møter vi alle før eller senere i livet. I vanskelige situasjoner er det en styrke og et privilegium å kunne gå til Jesus, og mange er de som har opplevd at den virkelige hjelpen finnes hos Ham. Dette er noe bidragsyterne i denne boken også har erfart i til dels svært utfordrende livssituasjoner!
Alle har sin historie å fortelle. Mange har gjort hjerteskjærende erfaringer. Og nettopp det er et poeng: Livet er ikke bare en dans på roser! Jesus lover oss ikke et lett og overfladisk liv uten vanskeligheter, men Han har lovet å være med oss alle dager! 
Flere av menneskene vi møter i boken, kunne lett ha vendt Gud ryggen, men de har valgt å fortsette å elske Jesus og har opplevd Hans inngripen, trøst og trygghet når det var som mørkest i livet. Derfor blir det både troverdig og trosstyrkende å lese deres vitnesbyrd. 
«Det finnes dessverre mennesker som har gjort negative erfaringer med kristne og kristne menigheter. Noen har til og med vraket troen på grunn av dette, og andre har vendt Gud ryggen når livet har blitt for vanskelig. Men de aller fleste som har møtt Jesus i unge år, elsker Ham fortsatt. Her får du et knippe historier fra mennesker som åpenhjertig forteller om sitt liv på godt og vondt. Det fortelles om en slitesterk kjærlighet, som har tålt både motgang og vanskeligheter. Boken gir et levende bilde av hvem Jesus er og hva Han kan gjøre i menneskers liv den dag i dag. Den forteller hvorfor vi elsket Jesus – og fortsatt gjør det!» 
– Sten Sørensen, redaktør av boken 

Sten Sørensen, pastor i Lyngdal Misjonsmenighet, er hovedredaktør for boken. Andre forfattere som skriver er: Nils-Petter Enstad, Einar Nymoen, Pål Cr. B. Helmersen, Lise Karlsen, Sieglinde Kolflaath, Lillemor Åleskjær, Berit Sundet Olsen, Tove Skurve, Magne Hultgren, Arnfinn Clementsen, Svein E. Andersen, David Østby og Kjell J. Tveter.

Reviews

  • Vi som elsker Jesus og fortsatt gjør det.

    4
    By Flisespikkeren
    Veldig gripende bok med alle som har bidtatt med sine fortellinger om sine liv på godt og vondt. En fin bok til dem som søker et svar for meningen med livet og at Jesus er løsningen på de fleste av livets gåter og utfordringer. Takk til Sten for en flott og gripende bok.

keyboard_arrow_up