En bit av mitt hjerte by Peter Robinson

En bit av mitt hjerte

By Peter Robinson

  • Release Date: 2011-09-16
  • Genre: Crime & Thrillers
Score: 3.5
3.5
From 19 Ratings
Download Now
The file download will begin after you complete the registration. Downloader's Terms of Service | DMCA

Description

Sommeren 1969. Led Zeppelin og andre av tidens storheter spiller på en festival i Yorkshire. Under oppryddingen dagen etter finner arrangørene en myrdet pike i en sovepose på festivalområdet – en brutal konstatering av at gårsdagen ikke kun var viet fred og kjærlighet. 
Fire tiår senere. Førstebetjent Alan Banks blir kalt fra et stillferdig middagsselskap og til et blodig åsted. En ukjent person har blitt myrdet i en avsidesliggende landsby. Saken viser seg å være ytterst kompleks, og bringer Banks bakover i tid og til en sak fra 1969, som alle trodde var løst for lengst … 
Peter Robinson vokste opp i Yorkshire, og bor i dag delvis i Canada og i Richmond. Serien om Alan Banks har mottatt en rekke prestisjetunge priser i USA, Canada, England og Europa for øvrig. Bøkene er oversatt til 19 språk. 
Peter Robinson er den desidert mest solgte krimforfatter i Sverige med 1,4 millioner solgte bøker. I 2001 fikk En ovanligt torr sommar (In a Dry Season) Svenska Deckarakademins Martin Beck Award for beste utenlandske kriminalroman, og i 2006 mottok Kall som graven (Cold as the Grave) Palle Rosenkrantz-prisen, det danske krimakademiets pris for årets beste kriminalroman.

Reviews

  • En bit av mitt hjerte

    5
    By A Chr.
    Har lest de to som er oversatt til norsk, likte de veldig godt. Ønsker derfor at flere av bøkene hans blir oversatt til norsk:)

keyboard_arrow_up