Tørst by Jo Nesbø

Tørst

By Jo Nesbø

  • Release Date: 2017-03-21
  • Genre: Crime & Thrillers
Score: 4.5
4.5
From 64 Ratings
Download Now
The file download will begin after you complete the registration. Downloader's Terms of Service | DMCA

Description

TØRST av Jo Nesbø 

Etter tre år i relativ harmoni braker helvete igjen løs i Oslo. Unge kvinner som har vært aktive på sjekkeappen Tinder blir drept i sine egne hjem, og Harry Hole trekkes på ny inn i etterforskningen.

– Jeg har bestandig vendt tilbake til Harry Hole, han er min sjelekompis. Men det er jo en ganske mørk sjel, så det har som vanlig vært både en glede og emosjonelt utmattende. Men Harry og historien gjør det verdt de søvnløse nettene, sier Jo Nesbø.

Tørst er en ekte og solid Harry Hole-roman, med alt det innebærer av galskap, korrupsjon, maktbegjær, utspekulerte drapsmetoder og en etterforsker som aldri unnslipper helt helskinnet. Dette er en bok vi gleder oss stort til å utgi, sier Nora Campbell i Aschehoug forlag.

Jo Nesbø feirer i år 20 års jubileum som forfatter. For debutromanen Flaggermusmannen (1997) vant Nesbø både Rivertonprisen og Glassnøkkelen. Politi (2013) hadde et førsteopplag på 220 000 og har til nå solgt i over 450 000 eksemplarer. Filmen Snømannen med Michael Fassbender har premiere i oktober 2017.

Bøkene til Jo Nesbø har solgt i over 30 millioner

keyboard_arrow_up