Izbăvirea lui Gabriel by Sylvain Reynard

Izbăvirea lui Gabriel

By Sylvain Reynard

  • Release Date: 2016-02-11
  • Genre: Erotic Romance
Download Now
The file download will begin after you complete the registration. Downloader's Terms of Service | DMCA

Description

Autorul bestsellerurilor Infernul lui Gabriel și Extazul lui Gabriel revine cu volumul ce încheie captivanta trilogie romantică

Profesorul Gabriel Emerson a renunțat la postul său de la Universitatea din Toronto pentru a începe o viață nouă alături de iubita sa, Julianne. E încrezător și nerăbdător să devină tată.

Însă programul încărcat al lui Julianne, care tocmai își încheie primul an de doctorat, amenință planurile lui Gabriel. În plus, cei doi îndrăgostiți se vor confrunta și cu ostilitatea celor hotărâți să le facă rău.

Într-un efort de a ține piept propriilor demoni, Gabriel încearcă să afle mai multe despre părinții săi naturali, declanșând un șir de evenimente cu repercusiuni profunde asupra sa, a lui Julianne și a speranței sale de a avea o familie.

„Poveștile mele preferate sunt acelea în care personajul pornește într-o călătorie, fie una într-un loc fascinant, fie una personală în care se descoperă pe sine însuși. -- Sylvain Reynard

„O sărută din nou, lăsându-și mâinile să-i exploreze blând trupul. Julia îi răspunse pe măsură și pasiunea lor se înteți, mistuitoare.
În lunile care trecuseră de la nuntă, dorința nu se ostoise, iar contopirea lor nu-și pierduse nimic din dulceață. Cuvintele se risipiră, lăsând locul gesturilor, atingerilor și extazului iubirii carnale.

keyboard_arrow_up