Jeg skal fortelle deg min hemmelighet by Petter Stordalen

Jeg skal fortelle deg min hemmelighet

By Petter Stordalen

  • Release Date: 2015-10-09
  • Genre: Biographies & Memoirs
Download Now
The file download will begin after you complete the registration. Downloader's Terms of Service | DMCA

Description

«Dette er ikke historien om hva jeg gjorde. Dette er historien om hvordan jeg gjorde det.» Dette er en bok for deg som vil lykkes. En bok om å se muligheter der andre ser problemer. Om å få det beste ut av menneskene rundt deg. Om å vinne i forhandlinger. Om å satse i dårlige tider. Om å gutse der andre nøler.
Dette er hemmelighetene til en av Nordens mest suksessfulle gründere. Hemmelighetene som tok ham fra jordbærboden på torget i Porsgrunn, til å eie et av verdens største hotellkonsern.
Alle teknikkene og triksene. Alt han ikke lærte på skolen. Men dette er også historien om ofrene underveis. Om de brutte vennskapene, forholdet til faren og rollen som far og ektemann. Dette er historien om Petter Stordalen. Om raidforsøk, dobbeltmoral og milliardavtaler – og om det vanskeligste spørsmålet av alle: Var det verdt det?

Petter Stordalen forteller historien om hvordan han har lykkes i næringslivet, som gründer, leder og forretningsmann. Og ikke minst deler han raust om sin rolle som far, sønn og ektemann.
Han forteller om sine forhandlingsteknikker og sitt tankegods, sine opp og nedturer, sine feil og hva han har lært underveis.
Dette er også en guide i hvordan man kan lykkes på alle nivåer, og i alle bransjer. Boken gir deg nærkontakt med en av Norges mest imponerende og fascinerende gründere. Vi lover deg latter, tårer, overraskelser, råhet og mye klokskap og refleksjon.
Det er bare å glede seg!

Reviews

  • Ærlig og med Petters ordlyd

    5
    By DylanSigurd
    Lett og lese. Gjorde den ferdig på en helg. Flere gode tips. Spesielt for norsk businessverden. Også mye om Petter Stordalens mentale innstilling - som er et eksempel til etterlevelse. Flott fyr!

keyboard_arrow_up